Even voorstellen!

Leuk dat je mijn website bekijkt!

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en gezondheid en ik werk erg graag met mensen. Vanuit deze interesse heb ik een medische opleiding gekozen, namelijk een Hbo-opleiding voor medische beeldvorming en radiotherapie om rontgenlaborant te worden. Dit mooie vak heb ik 17 jaren beoefend. Eerst een aantal jaren in Zwitserland; een ontzettend leerzame en fijne periode. Daarna heb ik een heel leuke man ontmoet. Voor werk en de liefde ben ik vervolgens verhuisd naar Nederland.

In mijn enthousiasme om alles goed en volledig te doen ben ik mezelf voorbij gerend. Ik luisterde niet naar mijn lichaam met een burn-out tot gevolg. Heel pittig, maar uiteindelijk ook heel goed. Het heeft me veel gebracht. Ik heb geleerd keuzes te maken. Dit was niet mijn sterkste kant, maar ik koos ervoor om op onderzoek uit te gaan. Te voelen en ervaren. Dit heb ik gedaan door de natuur in te gaan en opleidingen te volgen. Tijdens dit proces heb ik ontslag genomen; het mocht even helemaal anders! 

Bij een opleidingsinstituut voor intuïtieve ontwikkeling heb ik meerdere opleidingen gevolgd en ik doe dat nu nog. Enorm leerzaam en vaak ook confronterend. En juist door de confrontatie aan te gaan met mezelf en mijn overtuigingen heb ik veel geleerd en heb ik gevonden wat ik wel wil. Sinds kort geef ik zelf ook les bij Havingness. Enorm leuk om te doen, ik leer er veel van en ik vind het erg leuk om mijn informatie en ervaringen te delen met mensen die zich hierin willen ontwikkelen. 

Ook heb ik workshops gevolgd; 'Quantum Touch' en 'Quantum Allergy'. Weer zo'n mooie en interessante ontdekking; met intentie, aandacht en ademhaling kun je zoveel aanraken en veranderen. Begin 2022 heb ik een opleiding voor voetreflexmassage afgerond; een prachtige en praktische aanvulling op de “Quantum”-vaardigheden. Deze combi stelt me in staat veel te geven en om te starten met mijn praktijk. Ondertussen ontwikkel ik me door; ik ben nooit uitgeleerd. De holistische benadering spreekt me enorm aan. Vandaar ben ik in oktober 2023 begonnen met een opleiding tot Shiatsu therapeut.

Als je lekker in je vel zit stroomt je energie mooi rond. Wanneer er ergens een disbalans is stagneert de energie. En dit voel je. Het uit zit in ongemak, pijntjes, stress en spanning. Het zet zich vast. Ik bied behandelingen aan die je helpen ontspannen en ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen zodat blokkades verdwijnen of verkleinen. Hoe mooi is dat?